Anderhalve meter

Met afstand het beste rondje dat je nu kunt halen.

Wat is het plan?

Samen gaan we de horeca redden. En de wereld. Door anderhalve meter afstand te houden. En anderhalve meter bier te halen.

 

Hoe werkt het?

Via deze website kun je straks alvast de eerste biertjes bij jouw favoriete kroeg bestellen. Daarmee help je eigenaren om hun vaste lasten (de huur bijvoorbeeld) te betalen in deze tijd waarin ze verder geen inkomsten krijgen.

Na bestelling ontvang je per post de anderhalve meter van karton. Nu te gebruiken om die anderhalve meter afstand te houden en straks om anderhalve meter bier te halen om te vieren dat je weer in de kroeg kan staan met je vrienden.

 

Waarom doe je dit?

In ieder geval niet om er zelf geld aan te verdienen! In deze gekke tijden is het belangrijk dat we even niet alleen onszelf denken maar aan elkaar. Ik hoop met dit initiatief zoveel mogelijk horecaondernemers te helpen en bovendien geld op te halen voor het Rode Kruis die dat goed kunnen gebruiken in de strijd tegen het Coronavirus

Kan ik helpen?

Absoluut! Ik kan dit namelijk niet alleen.

Op dit moment ben ik in eerste instantie vooral op zoek naar iemand die mij kan adviseren/helpen met de afhandeling van betalingen, het drukwerk, het opzetten van de webshop en de productie van de kartonnen anderhalve meters.

Maar er is veel meer te doen. En alle hulp is welkom. Dus heb je een idee of suggestie? Denk je dat jij kunt helpen? Let me know! 

 

Hoe werkt het financieel precies?

Omdat er achter de schermen nog van alles geregeld moet worden kan ik nog niet zeggen hoe de exacte kostenopbouw er uit zal zien. Om de kosten zo laag mogelijk te houden (en daarmee de opbrengsten voor de ondernemer & het goede doel zo groot mogelijk te houden) probeer ik samen te werken met partijen. Weet in ieder geval dat ik er aan het einde van de streep geen geld aan wil/ga verdienen.

Zodra de exacte kostenopbouw bekend is zal ik die hier plaatsen.

 

Ik heb een horecazaak, kan ik meedoen?

Natuurlijk! Stuur even een mailtje via de knop onderaan deze pagina dan houden we je op de hoogte.